Agenda

Maandag 4, 11, 18 en 25 maart, 1, 8 en 15 april: Theatercursus voor kinderen (De Rietschoot)
In deze cursus gaan de kinderen aan de slag met de basis van improvisatie theater. We gaan op ontdekkingstocht op verschillende locaties, spelen verschillende typetjes en leren om emoties die we van binnen voelen op het podium te gebruiken. Deze cursus bestaat uit 7 lessen en duurt per keer een uurtje. Het doel is vooral genieten van het spelen van scenes. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en juist ook diegene die het een beetje spannend vindt.

Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 14.30 uur tot 15.30 uur
Aanmelden gaat via deze link: https://www.stadskidsalkmaar.nl/activiteiten/eigenwijze072-improvistatie...

Dinsdag 19 maart: Workshop: Speels omgaan met emoties (Parlan) 
In de workshop 'Speels omgaan met emoties' ervaar je wat emoties doen met je lichaam. Ik laat je voelen hoe je met emoties kunt spelen, zodat ze je niet meer overnemen of je het gevoel geven dat ze je overvallen en beperken in je dagelijks leven. Zodra jij je bewust bent hoe die emoties bij jezelf werken is het zien bij anderen en daarop inspelen stukken makkelijker.

Waar: Parlan, van der Lijnstraat 9 in Alkmaar
Tijd: 13.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: €25 euro
Meer informatie: https://www.deskundiginjeugdhulp.nl/informatie-over/380/l-speels-omgaan-...
Aanmelden: Stuur mij een mailtje info@eigenwijze072.nl

Woensdag 20 maart: Eigenwijze Theatervoorstelling (Speel je wijs festival)
Yes weer een theatervoorstelling spelen op een fijn festival. Tijdens dit festival worden er verschillende activiteiten georganiseerd en de entree is gratis. Super leuk om dus even te komen kijken.
Aan het einde van het festival mag ik spelen! Alles in de voorstelling ontstaat ter plekke en ik nodig kinderen uit om mee te spelen in de verhalen.

Waar: Wijkcentrum Overdie, in Alkmaar
Tijd: 16.00 uur tot 16.30 uur (voorstelling tijd)

Zondag 24 maart: Eigenwijze bingo!
Eigenwijze bingo is traditioneel bingo spelen, met toffe prijzen, een eigenwijze presentatrice en een eigenwijs randje.

Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 14.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: €5 euro per persoon
Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl of gebruik deze link: https://laposta.nl/f/ssaxxt82iwew

April:
Zaterdag 20 april: Eigenwijze theatervoorstelling Thema: Er zit een vreemd luchtje aan!
Tijdens een Eigenwijze theatervoorstelling is alles geïmproviseerd en is alles mogelijk. Het publiek geeft input voor de verhalen en zo bepaal jij dus zelf waar de voorstelling over gaat. Kinderen worden uitgenodigd om mee te spelen in de verhalen en mee spelen hoeft natuurlijk niet. Vanaf je stoel genieten is net zo leuk! 
Deze keer met het thema: Er zit een vreemd luchtje aan! De lente is begonnen, de voorjaarschoonmaak staat in de agenda, iedereen gaat weer meer naar buiten en de zon zien we vaker schijnen. Tijd om de spotlight in te stappen en de warmte van de zon te voelen!

Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 15.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: €6 euro per persoon
Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl

Mei:
Donderdag 9, 16 en 23 mei, 6, 13, 20 en 27 juni, 4 juli: Theatercursus voor kinderen (Willibrodschool)
In deze cursus gaan de kinderen aan de slag met de basis van improvisatie theater. We gaan op ontdekkingstocht op verschillende locaties, spelen verschillende typetjes en leren om emoties die we van binnen voelen op het podium te gebruiken. De cursus bestaat uit 8 lessen en duurt per keer een uurtje. Het doel is vooral genieten van het spelen van scenes. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en juist ook degene die het een beetje spannend vindt.

Waar: Willibrordschool, Boekestein  47 in Heiloo
Tijd: 14.30 uur tot 15.45 uur
Kosten: €60 euro per kind
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl of gebruik deze link: https://laposta.nl/f/ssb6ipzdfwif

Juni:
Zondag 16 juni: Eigenwijze theatervoorstelling Thema: Ga je mee op reis pappa?
Tijdens deze Eigenwijze theatervoorstelling is alles geïmproviseerd en is alles mogelijk. Het publiek geeft input voor de verhalen en zo bepaal jij dus zelf waar de voorstelling over gaat. Kinderen worden uitgenodigd om mee te spelen in de verhalen en mee spelen hoeft natuurlijk niet. Vanaf je stoel genieten is net zo leuk!
Deze keer is het thema: Ga je mee op reis pappa? en dat komt natuurlijk omdat het vaderdag is! We gaan op avontuur door verschillende landen en zijn nieuwsgierig naar wat we onderweg tegen komen. 

Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 15.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: €6 euro per persoon (Pappa's hoeven geen kaartje te kopen)
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@eigenwijze072.nl