Daten in de buitenlucht

Ja tijd om nieuwe mensen te leren kennen! Dit kan op de verschillende date evenementen in de buitenlucht. 

Tijdens deze evenementen kom je tot inzicht in hoe je in de liefde staat en elkaar ontmoeten staat centraal. Elkaar in de ogen kijken, een kort gesprekje voeren en het lef hebben om diegene waar je nieuwsgierig naar bent laten weten, dat je nog wel een keer wilt afspreken!

Daten in de buitenlucht data:
Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober is bekend gemaakt, dat evenement voorlopig niet meer mogen. De data die je hieronder ziet heb ik toch nog even laten staan in de hoop, dat het er snel weer anders uitziet en evenementen gewoon weer mogen plaats vinden.

Zaterdag 12 december -> 38 jaar - 50 jaar (Bergen)
Zondag 13 december -> 25 jaar - 38 jaar (Schoorl)

Wandelblinddate:
Zin om in deze tijd toch veilig te daten? Doe dan mee met een wandelblinddate. De intentie is dat je zin hebt om te wandelen, nieuwe mensen wilt ontmoeten, meer over jezelf en de liefde wilt leren en wie weet ontmoet je wel een hele leuke man of vrouw.

Hoe gaat het in z'n werk?
Je stuurt mij (Mandy) een mailtje en daarin beantwoord je de vragen van de afbeelding hieronder. Zodra ik het idee heb, dat ik er een leuke wandelmatch is stuur ik jullie beide een mailtje om een afspraak te maken. Ik vang jullie op de afgesproken plek en tijd op en we beginnen met een speelse ontmoeting. Daarna krijgen jullie kaartjes mee voor onderweg en gaan jullie samen op avontuur. Je betaald mij 10 euro p.p.

Ik bied dit aan aangezien de nieuwsbrieflijst lekker gevuld is en ik merk dat we zin hebben om nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer informatie over daten in de buitenlucht lees je hier: https://www.eigenwijze072.nl/daten-de-buitenlucht-wat-kun-je-verwachten
Meld je aan voor de daten in de buitenlucht nieuwsbrief via deze link om op de hoogte te blijven: https://laposta.nl/f/ssdd7cwrjczc
Facebook: www.facebook.com/dateninalkmaarenomgeving
Instagram: www.instagram.com/dateninbuitenluchtalkmaar