Daten in de buitenlucht! Wat kun je verwachten?

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Tijdens een daten in de buitenlucht evenement krijg je de kans om in korte tijd meerdere mensen te ontmoeten, iemand in de ogen te kijken, voelen of het klikt en misschien zit er wel iemand voor je tussen waar je nog een keer mee afspreekt.

Daten in de buitenlucht
Tijdens een wandeling lekker daten in de buitenlucht! Iedere keer op een andere locatie en de opzet is hetzelfde. We verzamelen op de afgesproken plek waar je gratis kunt parkeren. We maken op een ontspannen manier kennis met elkaar en daarna gaat de wandeling beginnen. Tijdens de wandeling wissel je van gesprekspartner en zo leer je iedereen kennen. Ook zal er een speeddate ronde zijn, zodat je echt iedereen spreekt. Aan het eind van de wandeling sluiten we samen af en natuurlijk is er een mogelijkheid om diegene die je nog wel een keer wilt zien, dat te laten weten.

Mijn insteek is een gelijk aantal mannen en vrouwen en ik ben er achter, dat ik daar totaal geen controle over heb. Ik zorg natuurlijk voor bekendheid via krantjes en de social media. Mocht het voorkomen dat er een ongelijk aantal is, dan heb ik daar een speelse oplossing voor. Tijdens de date in de buitenlucht heb je dus en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je komt tot inzicht in hoe jij in de liefde staat. Ik zou zeggen, win-win situatie, twee vliegen in een klap en natuurlijk gebeurt dit op een speelse en ontspannen manier!

Kijk bij het kopje agenda wanneer er een daten in de buitenlucht evenement gepland is en voor welke leeftijd.

Ga terug