Daten in de buitenlucht! Wat kun je verwachten?

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Tijdens een daten in de buitenlucht evenement krijg je de kans om in korte tijd meerdere mensen te ontmoeten, iemand in de ogen te kijken, voelen of het klikt en misschien zit er wel iemand voor je tussen waar je nog een keer mee afspreekt.

Date locatie: Veldje bij Kinderboerderij Rekerhout in Alkmaar
Om 10.00 uur verzamelen we bij de Kinderboerderij de Rekerhout en samen lopen we naar een grasveldje. We beginnen met een speelse ontmoeting waarbij je even lekker kunt ontspannen zonder over jezelf te praten en je de ander alvast ontmoet. Daarna zet iedereen de zelf meegebrachte stoel/kleed in speeddate opstelling en spreek je iedereen 5 minuten. Tijd zat om te kijken of er een klik is en net voordat er een ongemakkelijke stilte kan vallen schuif je weer door. Als je iedereen gesproken hebt, dan is er een korte pauze. Na deze korte pauze doen we nog een rondje speeddaten en ontmoet je iedereen weer 5 minuten. We sluiten de ochtend samen af en natuurlijk is er een mogelijkheid om diegene die je nog wel een keer wilt zien, dat te laten weten.
Belangrijk voor deze locatie is, dat je zelf een stoel/kleed en wat te drinken mee neemt. Ik regel iets lekkers!

Date locatie: Kwerenbolwerk park bij Schelphoek parkeergarage in Alkmaar
Om 14.00 uur verzamelen we op de afgesproken plek en samen lopen we naar de date plek. We beginnen met een speelse ontmoeting waarbij je even lekker kunt ontspannen zonder over jezelf te praten en je de ander alvast ontmoet. Daarna zet iedereen de zelf meegebrachte stoel/kleed in speeddate opstelling en spreek je iedereen van het andere geslacht 5 minuten. Als je iedereen gesproken hebt, dan is er een korte pauze. Na de pauze doen we nog een rondje speeddaten en ontmoet je iedereen weer 5 minuten. We sluiten de middag samen af en natuurlijk is er een mogelijkheid om diegene die je nog wel een keer wilt zien, dat te laten weten.
Belangrijk voor deze locatie is, dat je zelf een stoel/kleed en wat drinken mee neemt. Ik regel wat lekkers!

Date wandeling
Om 14.00 uur verzamelen we op de afgesproken plek waar je gratis kunt parkeren. We maken op een ontspannen manier kennis met elkaar en daarna gaat de wandeling beginnen. Tijdens de wandeling wissel je van gesprekspartner en zo leer je iedereen kennen. Tussendoor is er een pauze, dus neem lekker wat drinken mee. Voor wat lekkers zorg ik! Aan het eind van de wandeling sluiten we samen af en natuurlijk is er een mogelijkheid om diegene die je nog wel een keer wilt zien, dat te laten weten.

Mijn insteek is een gelijk aantal mannen en vrouwen en ik ben er achter, dat ik daar totaal geen controle over heb. Ik zorg natuurlijk voor bekendheid via krantjes en de social media. Mocht het voorkomen dat er een ongelijk aantal is, dan heb ik daar een speelse oplossing voor. Tijdens de date in de buitenlucht heb je dus en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je komt tot inzicht in hoe jij in de liefde staat. Ik zou zeggen, win-win situatie, twee vliegen in een klap en natuurlijk gebeurt dit op een speelse en ontspannen manier!

Kijk bij het kopje agenda wanneer er een daten in de buitenlucht evenement gepland is en voor welke leeftijd.

Ga terug