Dit houdt mij al een tijdje bezig...

Voor de zomervakantie ben ik begonnen met het organiseren van speeddate avonden en nu een half jaar later valt mij het een en ander op.

Onder de 50 jaar zijn het momenteel veel mannen die zin hebben om te speeddaten en ben ik erg opzoek naar vrouwen. Terwijl boven de 50 jaar zijn er juist heel erg veel vrouwen die willen speeddaten en ben ik opzoek naar mannen. Hoe komt dit?

 

Even over onder de 50 jaar... Ik krijg regelmatig een mailtje van vrouwen met de vraag naar meer informatie over de speeddate avond. Hoeveel mannen hebben zich aangemeld? Welke leeftijd hebben de mannen? Tot wanneer kan ik het laten weten of ik kom? Ik vraag me dan af, zijn vrouwen onder de 50 jaar opzoek naar een bepaalde zekerheid. Willen zij vooraf weten of er echt wel een potentiele partner tussen zit en is gewoon heen gaan misschien spannend?

Zelf ben ik ook onder de 50 jaar en ik heb eens gekeken hoe ik hierin sta. Mijn motivatie om naar een speeddate avond te gaan is om me open te stellen voor de liefde. Mannen te ontmoeten waar ik misschien normaal niet zo snel op af stap en me gewoon te laten verrassen. Ik ga heen met de intentie: 'ik maak er een leuk avondje uit van'. Spreek ik iemand waar ik blij van word, dan is dat mooi meegenomen. Ga ik er vanuit, dat ik daar mijn ideale man ontmoet? Nee. (Het kan trouwens wel, want er zijn 3 relaties ontstaan) Ik merk wel, dat door de avond ik me meer open gesteld heb voor de liefde en er juist na de avond van alles veranderd is. Er word ineens met me geflirt of zie ik het nu? Ik merk dat mijn blik verbreed is en ik relaxder ben in een gesprek met een man die ik wel zie zitten. De speeddate avond zie ik dus als een mooie mogelijkheid om me open te stellen en meer te weten te komen over hoe ik in de liefde/relaties sta. Ben ik klaar voor een relatie? Wat zoek ik in een relatie? Wie past er bij mij? Wat heb ik te bieden?

Dan even naar boven de 50 jaar. Ik heb weleens gehoord, dat mannen eerder overlijden dan vrouwen. Is dit dan de oorzaak van mijn zoektocht naar vrijgezelle mannen boven de 50 jaar of heeft iedere man gewoon een relatie? Haha

Ik kan natuurlijk van alles bedenken en achter het echte antwoord zal ik misschien nog wel komen! 

Oproepje! Vrouwen onder de 50 jaar en mannen boven de 50 jaar, ik nodig jullie uit om lekker te komen speeddaten. Stap uit je comfortzone, het is niet eng, niemand bijt, adem diep in (en weer uit) en ik help je er graag doorheen!

Ga terug