Eigenwijze marketing

Wauw, wat is het fijn om de sfeer uit de winkel, auto garage of de kapsalon om te zetten in filmpjes en verhalen die echt bij de bedrijven passen. Ik ben positief geraakt door de reacties van de mensen uit de bedrijven waar ik nu voor aan de slag ben. Ik laat hun echtheid, passie, klantvriendelijkheid en wat gebeurd er achter de schermen zien.

Ik ben nieuwsgierig en ga graag op onderzoek. Ik kijk door de ogen van de klant naar je zaak en wil die dingen in beeld brengen die jouw zaak jou maken. Waar sta je voor en wat is je visie? Eigenlijk ben ik gewoon opzoek naar de beleving. Wat is de reden, dat mensen naar jou zaak willen komen? Is het je klantvriendelijkheid, je vakkundigheid, komt het door de aandacht, de passie, het plezier voor het werk en dat jullie de klanten echt zien...

Ik kom graag in contact met kleine bedrijven die werken vanuit hun passie. Jullie doen wat jullie het liefste doen, geven mij een kijkje achter de schermen, laten me meehelpen zodat ik het echt kan ervaren en jullie willen mij laten zien wat de reden is, dat jullie werk het allerleukste is. Het liefst wil ik bedrijven die een ambacht uitvoeren. Ik denk nu aan een timmerbedrijf, een bloemenzaak, een bakkerij, een ijswinkel of iets met chocola :-) hihi Ik maak dan voor jullie filmpjes, ik beschrijf situaties uit de praktijk, ik kan jullie facebookpagina up to date houden of een youtube kanaal aanmaken en op die manier klanten aantrekken en je klanten beeldend jullie bedrijf laten beleven.

Laten we gebruik maken van elkaars krachten!

 

Ervaringen:

  • Garage Ron Groen
  • Cosmic healing
  • Kapsalon Be You
  • Fiets Centraal Paul Harder