Feestje...

Hoe fijn is het als je gewoon iemand kunt vragen om iets leuks aan te bieden tijdens het kinderfeestje? Nou komt dat even goed uit! Je kunt mij vragen en ik bied verschillende dingen aan.

Theaterworkshop
Lekker een uur spelen vanuit improvisatie theater en waarbij spelplezier bovenaan staan. De tijd kan ook uitgebreidt worden naar 1,5 of 2 uur.

Theatervoorstelling
Een theatervoorstelling bij jou in de woonkamer of tuin, het is mogelijk. Ik neem jullie een uur lang mee in mijn magische wereld waarin alles mogelijk is. Ik speel een voorstelling aan de hand van een door jullie gekozen thema of je laat me vrij en we zien wel wat er ontstaan. Kinderen mogen mee spelen in de verhalen en natuurlijk is genieten vanaf je stoel ook mogelijk.

Theateravontuur door de buurt
Een uur lang gaan de kids en jij met mij mee op avontuur door de buurt. Nodig een personage uit en dan neem ik jullie even mee in mijn wereld. Personage voorbeelden: Piraat, Speciaal agente, Dokter van de Fantasie, Ninja, Dierendokter, Dierenspotter, Superheld en misschien kom jij wel met een nieuw idee voor me!

Levend Ganzenbord (Nieuw!)
Het bekende ganzenbordspel alleen dan in het groot. Op een grasveld bij jou in de buurt maak ik het ganzenbordspel. Ik begin met de spelregels en daarna gaan we van start. Het leuke van levend ganzenbord is, dat de kinderen zelf de pionnen zijn en ze staan dus in het veld! Wie het eerste binnen is die wint. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Hollandse spelletjes (Nieuw!)
Bij de hollandse spelletjes gaan we flink wat spelletjes samen spelen. Je kunt denken aan Annemaria-koekoek wat we met de hele groep spelen. Er is ook een parcour waarbij je samen met iemand een aantal opdrachten gaat doen. Hierbij kan je denken aan echt oud hollands spijkerpoepen en blik gooien. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een Eigenwijs spelletje (Nieuw!)
Om dit spel te winnen kom je als laatste binnen. Het is een spel, dat wij spelen op een grasveld en die je uitnodigt om een beetje te ontspannen, rustig aan te doen en pas als laatste binnen te komen. In dit spel ben je zelf de pion en beweeg je over het bord. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar.

Weerwolven van Wakkerdam (Nieuw!)
Het spel Weerwolven van Wakkerdam is een spel vol uitdagingen. Iedereen krijgt een andere rol. Iedere nacht mogen de weerwolven iemand op eten en het is de taak van de bewoners om de weerwolven uit te schakelen. Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Levend Stratego (Nieuw!)
Het doel van dit spel is om elkaars vlag te vinden. Je speelt in twee teams en krijgt allemaal een kaartje met een rol en een waarde. terwijl je aan het zoeken bent naar de vlag kom je een tegenstander tegen en kijk je wie er van wie wint. Ben jij je kaartje kwijt, dan ga je terug naar het beginpunt om een kaartje te halen. Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Praktisch
Ik kom naar jullie toe, ik reken eventueel wat reiskosten en er kunnen 8 kinderen mee doen.
Activiteit duurt 1 uur -> €60 euro
Activiteit duurt 1,5 uur -> €80 euro
Activiteit duurt 2 uur -> €110 euro

Zit er iets leuks tussen? Stuur dan een mailtje naar info@eigenwijze072.nl om mij uit te nodigen.