Iedere dag feest!

Maak iedere dag tijd om even bewust te genieten van alle mooie dingen om je heen. Het is toch zonde om gewoon maar door te denderen en al het moois om je heen te missen!

De afgelopen twee weken heb ik dagelijks een mail gestuurd naar een groep mensen. De intentie van die twee weken was om meer positieve dingen naar je toe te trekken. Het is een mooie reis geweest en er zijn een hele hoop mooie dingen gebeurd. Na de mailing stopt het natuurlijk niet. Iedere deelnemer kan doorgaan door de tools die ik mee gegeven heb.

Ik speel al een tijdje met die tools en daardoor gebeuren er magische dingen. Er komen mensen op mijn pad die mooie opdrachten voor mij hebben, mensen/kinderen die naar voorstellingen komen kijken en ook lekker mee spelen, ik heb mooie coachings in gezinnen en ik heb alleen maar leuke dingen in mijn agenda staan.

Afgelopen week speelde ik een voorstelling over vriendschap. Centrum jeugd en gezin heeft mij ingehuurd om dit thema eens op een speelse en interactieve manier onder de aandacht te brengen. In de voorstelling heb ik vriendinnen gemaakt, samen en alleen gespeeld, tikkertje en verstoppertje gespeeld, een dag uit het leven van 2 bff's laten zien en laten zien hoe giechelen in de klas werkt. Mijn lach blijkt aanstekelijk, want het publiek kon niet anders dan meelachen. Haha... Super fijn om aan het einde te horen, dat de verwachtingen overtroffen zijn en wat hen betreft doen we dit binnenkort weer! Nou ik ben er klaar voor, kom maar op met het volgende thema!

Improvisatie theater is voor mij echt een super mooie tool. Het is magisch, beeldend, speels, direct, maakt je bewust en heerlijk om in te zetten.

Ik stap vaak met een goed gevoel het podium af en toch zie ik niet wat ik geboden heb. De laatste voorstelling die ik speelde werd gefilmd. De film heb ik met open mond zitten kijken en ik voelde een diep respect voor mezelf. Wauw, ik wist dat ik fijne voorstelling speel, ik zag nog niet hoe lekker die voorstellingen lopen en hoe goed ik het doe! Mooi om naar mezelf te kijken en te zien wat ik uitstraal. Ik ben onder de indruk! Het is goed om regelmatig iemand te vragen om te komen filmen, heel leerzaam!

Mag je over jezelf zeggen dat je ergens rete goed in bent? Ik vind van wel en ik vind dat nog best lastig om in het openbaar te doen over mezelf. Ik sta op het podium zo mijn ding te doen, ik ben zo puur, je kijkt dwars door me heen en wat ik doe is helemaal echt, volledig vanuit passie, liefde, overgave, humor en heel veel speelsheid.

Ga terug