Leuke acties in de week van 18 juni!

Nog een paar nachtjes slapen en dan ben ik jarig! Tijd voor een leuk en speels feestje! ♥

Op de afbeelding onder het kopje agenda een aantal leuke acties en hieronder lees je wat meer uitleg over de dingen die ik aanbied...

Hier is de afbeelding ook te vinden -> https://www.facebook.com/eigenwijze072/

Eigenwijze gast ->
Aan de hand van een thema kom ik als gast bij je in de klas of op de groep. Ik vertel jullie alles over mijn leven en kinderen kunnen vragen stellen. Alle verhalen ontstaan ter plekke en ik doe waarschijnlijk ook wel iets waarbij ik kinderen uitnodig om mee te spelen.

Eigenwijze theatervoorstelling ->
Tijdens ene theatervoorstelling wordt alles ter plekke verzonnen aan de hand van suggesties uit het publiek. De voorstelling kan ene thema hebben of je geeft mij de vrije hand. Kinderen worden uitgenodigd om mee te spelen en het hoeft natuurlijk lekker niet. Op school is het handig als het in een speelzaal kan plaats vinden.

Eigenwijze theaterworkshop ->
Even een uurtje spelen, ontspannen en heel veel lol hebben met elkaar. Deze workshop is ook super leuk om met groep 8 te doen. Ik heb een aantal theatertechnieken die jullie vast en zeker kunnen gebruiken tijdens de musical! Voor de workshop is het ook handig als we gebruik kunnen maken van een speelzaal. Is het in de klas, dan gaan alle tafels en stoelen aan de kant!

Eigenwijze huiskamervoorstelling ->
Dit is echt luxe hoor! Je nodigt mij uit om een voorstelling te spelen in je woonkamer en daar creëren we een podium. Jullie nodigen vriendjes, vriendinnetjes, buren, neefjes, nichtjes en ga zo maar door uit. Ik speel een voorstelling en nodig jullie natuurlijk uit om mee te spelen als je wilt!

Ga terug