Mandy komt naar je toe!

In het voorjaar ging ik al op pad met mijn walkie talkies om gezinnen een half uurtje thuis te entertainen. Nu heb ik iets leuks bedacht voor deze Sinterklaastijd! Vraag mij om bij je gezin langs te komen. Dit kan natuurlijk met de walkie talkies en het kan ook gewoon bij jou buiten in de tuin of op de stoep. Deze keer met het thema: Mandy wil graag een pietje zijn! De grote vraag is... Wanneer ben je een pietje en wat is er voor nodig om een pietje te zijn? Ik neem jou en je kids mee op dit avontuur wat al improviserend ontstaat en het is leuk voor kinderen vanaf 2 jaar.

Super leuk idee aangezien je mij nu niet in het theater kunt bezoeken. Ik kom gewoon naar jou toe! Dit is op donatie basis, dus jij bepaald wat je mij geeft. Dit kan aan het einde in een envelopje. Als je mij wilt uitnodigen om langs te komen, stuur mij dan even een mailtje! Mail kan naar info@eigenwijze072.nl

Het lijkt mij heel erg tof om de komende weken meerdere gezinnen heel blij te maken met een stukje theater aan huis. Zo mag ik lekker spelen en breng ik wat plezier rond!

Ga terug