Nieuwe mensen leren kennen...

Yes jij wilt waarschijnlijk nieuwe mensen leren kennen anders had je niet op deze link geklikt! Naast de wandeling met intentie om eventueel een leuke liefde tegen te komen bied ik ook een aantal andere manieren aan om nieuwe mensen te ontmoeten. Deze evenementen zijn zonder leeftijdsgrens, iedereen is welkom en er komen ook vrijgezellen op af.

Spel spelen en picknick
Deze keer zijn we lekker buiten. We ontmoeten elkaar eerst even op een speelse manier en dan gaan we een spelletje spelen. Welk spel het is is afhankelijk van de aanmeldingen. Je kunt in ieder geval denken aan levend ganzenbord, een eigenwijs spelletje, weerwolven van wakkerdam en levend stratego. Mijn doel is om met elkaar lekker bezig te zijn, te bewegen, frisse buitenlucht, lol te hebben en elkaar op deze ontspannen manier te leren kennen. Na het spelen van het spelletje gaan we picknicken. Neem daarom zelf een kleed/stoel mee en wat te drinken/lekkers.
Kosten: 15 euro per persoon
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl

Theater workshop en picknick
In het bos of op een grasveld gaan we aan de slag met improvisatie theater. Dit is een ideale manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen en ook een beetje om uit je comfortzone te stappen. Al snel spelen we theater scenes. Theater ervaring is niet nodig, want iedereen kan spelen! Na de workshop gaan we picknicken. Neem daarom zelf een kleed/stoel mee en wat te drinken/lekkers.
Kosten: 15 euro per persoon
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl

Ga terug