Nieuws

Het is een bijzondere tijd...

09 juni, 2020

Eigenlijk is het al een bijzondere tijd sinds mijn vader eind september 2019 het ziekenhuis in ging en eind oktober 2019 overleed. Niets bleef hetzelfde en er is constant verandering.

Lees verder

Mandy komt naar je toe!

06 april, 2020

Wij hoeven elkaar niet uit te leggen hoe fijn het is om contact te hebben met elkaar en bijvoorbeeld op elkaars verjaardag te komen.

Lees verder

Mijn wereld is aan het schudden...

29 maart, 2020

Eind oktober toen mijn vader plotseling overleed stond mijn wereld op zijn kop. Door de emotie die los kwam, dat hij er ineens niet meer was en door van alles wat er om me heen gebeurde.

Lees verder

Wat gaan we doen tijdens het personeelsfeestje?

23 november, 2019

Organiseer jij het personeelsfeestje en heb je geen idee wat leuk is? Contact mij even en laten we samen een leuk plan bedenken!

Lees verder

Cadeautjes komen regelmatig uit onverwachte hoek...

14 november, 2019

De leukste cadeautjes komen bij mij vaak uit onverwachte hoek en vaak beseft degene die het 'cadeautje' geeft niet eens wat voor impact zijn/haar actie heeft.

Lees verder

Plotseling was alles totaal anders...

06 november, 2019

Tsja hoe begin ik dit stuk tekst... Beschrijf ik mijn verhaal vanaf het begin? Drop ik meteen maar waarom alles ineens anders is? Of start ik met de inzichten?

Lees verder

Dingen veranderen...

04 augustus, 2019

Vroeger vond ik het fantastisch in de kroeg en aangezien ik wel weer eens zin had in een stap avondje ben ik afgelopen weekend de kroeg weer in geweest.

Lees verder

Joepie, uit je comfortzone!

23 juni, 2019

Oke, eerlijk is eerlijk! Eigenlijk vinden we het allemaal heel erg fijn om binnen onze comfortzone te blijven. Lekker veilig, want je weet hoe het daar is.

Lees verder

Speeddaten! Wat kun je verwachten?

21 juni, 2019

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Lees verder

Speeddaten voor vriendschappen!

21 juni, 2019

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/ een nieuwe vriendschap te ondernemen.

Lees verder

Ohw my god, waarom ga je speeddaten?!

05 juni, 2019

Gister was er een man meer dan vrouwen, dus besloot ik om zelf ook aan tafel te gaan zitten. Toen wist ik natuurlijk nog niet, dat dit best confronterend kon worden!

Lees verder

Prinsessendingen

23 februari, 2019

Afgelopen woensdag was ik als Prinses Mandy in De Rietschoot en ging ik met een groep kids prinsessendingen doen.

Lees verder

Weerwolven gesignaleerd! (wat kun je verwachten)

09 januari, 2019

De bijeenkomst begin ik met de uitleg van het spel en daarna we het spelen. Je hoeft het spel dus niet te kennen om mee te doen. Zelf ben ik spelleider en zal ik iedereen meenemen op dit avontuur.

Lees verder

Wat mij echt blij maakt!

01 januari, 2019

Tegenwoordig communiceren we regelmatig via appen, berichtjes of via de social media. Het is makkelijk een berichtje sturen en ontzettend normaal geworden.

Lees verder

Doen wat spannend lijkt!

30 oktober, 2018

Ik vertel regelmatig hoe belangrijk het is om iets te doen wat heel spannend lijkt. 

Lees verder

Pagina's