Nieuws

Yes ik mag weer wat meer!

07 maart, 2021

Yes ik heb goed nieuws van de gemeente gekregen!

Lees verder

Nieuw! Stuur mij maar de tuin in..

03 maart, 2021

Er is momenteel nog geen zicht op wanneer ik het theater weer in mag of theatercursussen aan kinderen op school mag geven en dat geeft mij veel te veel vrije tijd.

Lees verder

Mandy komt weer naar je toe tijdens de vakantie!

12 februari, 2021

Ik kom ook deze vakantie gewoon weer naar jullie toe om een theatervoorstelling te spelen met of zonder thema. Of ik kom als een personage de kinderen meenemen in mijn wereld.

Lees verder

Alles is zoals het zou moeten zijn...

22 december, 2020

Stel dat de titel van mijn tekst waar zou zijn?

Lees verder

Mandy komt naar je toe!

07 november, 2020

In het voorjaar ging ik al op pad met mijn walkie talkies om gezinnen een half uurtje thuis te entertainen. Nu heb ik iets leuks bedacht voor deze Sinterklaastijd!

Lees verder

Het is maar hoe je kijkt...

26 juli, 2020

Gister was ik als piraat Mandy onderweg naar het Vrij Zijn theater in Alkmaar om buiten een voorstelling te spelen.

Lees verder

Het is een bijzondere tijd...

09 juni, 2020

Eigenlijk is het al een bijzondere tijd sinds mijn vader eind september 2019 het ziekenhuis in ging en eind oktober 2019 overleed. Niets bleef hetzelfde en er is constant verandering.

Lees verder

Mandy komt naar je toe!

06 april, 2020

Wij hoeven elkaar niet uit te leggen hoe fijn het is om contact te hebben met elkaar en bijvoorbeeld op elkaars verjaardag te komen.

Lees verder

Mijn wereld is aan het schudden...

29 maart, 2020

Eind oktober toen mijn vader plotseling overleed stond mijn wereld op zijn kop. Door de emotie die los kwam, dat hij er ineens niet meer was en door van alles wat er om me heen gebeurde.

Lees verder

Wat gaan we doen tijdens het personeelsfeestje?

23 november, 2019

Organiseer jij het personeelsfeestje en heb je geen idee wat leuk is? Contact mij even en laten we samen een leuk plan bedenken!

Lees verder

Cadeautjes komen regelmatig uit onverwachte hoek...

14 november, 2019

De leukste cadeautjes komen bij mij vaak uit onverwachte hoek en vaak beseft degene die het 'cadeautje' geeft niet eens wat voor impact zijn/haar actie heeft.

Lees verder

Plotseling was alles totaal anders...

06 november, 2019

Tsja hoe begin ik dit stuk tekst... Beschrijf ik mijn verhaal vanaf het begin? Drop ik meteen maar waarom alles ineens anders is? Of start ik met de inzichten?

Lees verder

Dingen veranderen...

04 augustus, 2019

Vroeger vond ik het fantastisch in de kroeg en aangezien ik wel weer eens zin had in een stap avondje ben ik afgelopen weekend de kroeg weer in geweest.

Lees verder

Joepie, uit je comfortzone!

23 juni, 2019

Oke, eerlijk is eerlijk! Eigenlijk vinden we het allemaal heel erg fijn om binnen onze comfortzone te blijven. Lekker veilig, want je weet hoe het daar is.

Lees verder

Daten in de buitenlucht! Wat kun je verwachten?

21 juni, 2019

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Lees verder

Pagina's