Prinsessendingen

Afgelopen woensdag was ik als Prinses Mandy in De Rietschoot en ging ik met een groep kids prinsessendingen doen. Vooraf wist ik dat we gingen dansen, ik wilde verhalen vertellen en voor de rest zou ik het wel zien. Tijdens deze middag kwam ik er zelf achter, dat het voor de kids totaal niet uitmaakt wat we doen. Eigenlijk zijn prinsessen ook gewoon mensen die dingen doen die anderen ook doen. Voor de kids was ik de echte prinses en daarmee was het goed. Ik heb verhalen verteld, we hebben gedanst en dat dansen werd aan het einde ook als leukste genoemd.

Brengt mij op het idee om de volgende keer natuurlijk weer te gaan dansen en ik zal een verhaal vertellen over mijn leven. Het lijkt mij ook tof om dan 'prinsessen thee' te drinken, iets met knuffels van de kids te doen en te knutselen.

Afgelopen keer was gewoon omdat ik zin had om prinses te zijn en dat er dan 8 kids mee zijn geweest op avontuur maakt mij erg blij!

Volgende datum ga ik prikken en zal weer in een vakantie zijn. Het is voor kids van 3, 4, 5 en 6 jaar. Ook fijn voor mezelf om dit helder te hebben!

 

Ga terug