Speeddaten

Ja tijd om nieuwe mensen te leren kennen! Dit kan op de verschillende speeddate avonden. Er zijn avonden voor hetero's die een nieuwe liefde willen ontmoeten en er zijn avonden om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Tijdens deze avonden kom je tot inzicht in hoe je in de liefde of in een vriendschap staat en elkaar ontmoeten staat centraal. Elkaar in de ogen kijken, een kort gesprekje voeren en het lef hebben om diegene waar je nieuwsgierig naar bent laten weten, dat je nog wel een keer wilt afspreken!

In principe is het iedere 1ste en 3de dinsdag van de maand speeddate avond. Momenteel ben ik aan het kijken naar een vorm waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten op een veilige en ontspannen manier. Liefst tijdens de zomervakantie al!

Zaterdag 18 juli -> Picknick
Deze picknick is gratis toegankelijk en belooft een ontspannen middag te worden waar je andere singles kunt ontmoeten. Neem een stoel/kleed, wat te drinken en eten mee en ik bestel droog weer. Op het plaatje hieronder zie je de exacte locatie.
Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie: https://www.facebook.com/events/417359602554409/

Meer informatie over de speeddate avond voor een nieuwe liefde, lees je hier: https://www.eigenwijze072.nl/speeddaten-wat-kun-je-verwachten
Meer informatie over de speeddate avond voor nieuwe vriendschappen, lees je hier: https://www.eigenwijze072.nl/speeddaten-voor-vriendschappen
Meld je aan voor de speeddate nieuwsbrief via deze link om op de hoogte te blijven: https://laposta.nl/f/ssdd7cwrjczc
Facebook: www.facebook.nl/speeddateninalkmaarenomgeving
Instagram: www.instagram.com/speeddatenalkmaar