Speeddaten! Wat kun je verwachten?

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Tijdens een speeddate avond krijg je de kans om in korte tijd meerdere mensen te ontmoeten, iemand in de ogen te kijken, voelen of het klikt en misschien zit er wel iemand voor je tussen waar je nog een keer mee afspreekt.

Hoe ziet de avond eruit?
Vanaf 20.00 uur ben je welkom en krijg je koffie of thee. Om 20.15 uur start ik (Mandy) met een begin praatje en daarna ga je iedereen van het andere geslacht ontmoeten op een avond voor hetero's en ontmoet je iedereen van hetzelfde geslacht op een avond voor homo's/lesbiennes. Dit duurt 3 minuten per keer. Tijd zat om te kijken of er een klik is en net voordat er een ongemakkelijke stilte kan vallen schuif je weer door. We doen twee rondes, want 3 minuten is ook wel weer erg weinig! Nadat je iedereen hebt ontmoet is er ruimte om bij de bar nog wat te drinken en op diegene af te stappen waarmee je een klik hebt.

Kijk bij het kopje agenda wanneer er een avond gepland is en voor welke leeftijden de avond is.

Ga terug