Speeddaten! Wat kun je verwachten?

Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Tijdens een speeddate avond krijg je de kans om in korte tijd meerdere mensen te ontmoeten, iemand in de ogen te kijken, voelen of het klikt en misschien zit er wel iemand voor je tussen waar je nog een keer mee afspreekt.

Hoe ziet de avond eruit?
Vanaf 20.00 uur ben je welkom en krijg je koffie of thee. Om 20.15 uur start ik (Mandy) met een begin praatje en daarna ga je iedereen van het andere geslacht ontmoeten op een avond voor hetero's. We beginnen met een speelse ontmoeting waarbij je even lekker kunt ontspannen zonder over jezelf te praten en je de ander ontmoet. Daarna neemt iedereen plaats aan een tafeltje en spreek je iedereen 4 minuten. Tijd zat om te kijken of er een klik is en net voordat er een ongemakkelijke stilte kan vallen schuif je weer door. Nadat je iedereen hebt ontmoet is er ruimte om bij de bar nog wat te drinken en op diegene af te stappen waarmee je een klik hebt.

Mijn insteek is een gelijk aantal mannen en vrouwen op avonden voor hetero's en ik ben er achter, dat ik daar totaal geen controle over heb. Ik zorg natuurlijk voor bekendheid via krantjes en de social media. Mocht het voorkomen dat er een ongelijk aantal is, dan heb ik daar een speelse oplossing voor. Tijdens een speeddate avond heb je dus en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je komt tot inzicht in hoe jij in de liefde staat. Ik zou zeggen, win-win situatie, twee vliegen in een klap en natuurlijk gebeurt dit op een speelse en ontspannen manier!

Kijk bij het kopje agenda wanneer er een avond gepland is en voor welke leeftijden de avond is.

Ga terug