Van hobby naar werk!

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met mezelf aanbieden als hulp in de tuin. Toen dacht ik een aantal weken te overbruggen waarin ik geen theaterklussen kon uitvoeren. Momenteel mag ik natuurlijk weer met theater aan de slag en blijkt het dat opdrachtgevers nog voorzichtig zijn. De aankondiging van het testen of een bewijs van vaccinatie laten zien in het theater vanaf 20 september heeft mij doen besluiten om voorstellingen spelen in het theater niet te gaan doen. Ik wil zelf en mijn publiek niet verplichten om zich te laten testen.

Maar hé, ik ga wel door met theater natuurlijk! Ik ga zelf weer voorstellingen organiseren, iets kleiner en lekker buiten! Ik heb een toffe theaterworkshop gepland voor ouder en kind. Zo leuk als ouders en kinderen samen scene's spelen! Het geeft mij ook de mogelijkheid om de tuinklussen lekker te blijven doen. Ik vind dit dan wel weer erg goed nieuws! Het is erg lekker om zoveel buiten te zijn, tuinen op te knappen, met mijn handen in de aarde te zitten, iets voor de natuur te betekenen en bewoners blij te maken door hun fijne uitzicht. Het geeft mij zoveel energie en inspiratie. Ik wist dat ik handig was op klusvlak en ik blijk toch ook wel erg groene vingers te hebben. Ik heb geleerd waar je op let tijdens het snoeien van een heg bijvoorbeeld. Zo leuk om weer nieuwe dingen te leren! Ik ben daarom dan ook erg nieuwsgierig wat voor leuke klussen er in mijn agenda komen te staan.

Heb jij een tuinklus waarbij je hulp kunt gebruiken? Vraag mij dan hè! Ik reken €30 euro per uur en eventueel wat reiskosten. Je kunt mij alleen aan de slag laten gaan en samen aan de slag kan natuurlijk ook!

Ga terug