Yes ik mag weer wat meer!

Yes ik heb goed nieuws van de gemeente gekregen!

Vorige week had ik de gemeente gemaild om te vragen of ik een aantal dingen toch wel mag organiseren volgens de huidige regels. Ik kreeg hier dus goed nieuws op te horen. Ik mag met een groep kinderen op avontuur in de buurt. Een voorstelling met bv. piraat Mandy en dan opzoek naar de schat, is mogelijk! De kinderen en ik mogen binnen de 1,5 meter komen en op deze manier is dus een voorstelling gewoon super leuk en weer een beetje normaal. Ook mag ik een theaterworkshop buiten geven aan kinderen! De volwassenen die mee gaan is beperkt, want het moeten begeleiders zijn.

Stel jij hebt kinderen en je kent nog een paar kinderen die zin hebben in een speels avontuur, dat is dus mogelijk met mij! Ik vind het fijn als er 1 ouder meegaat zodat mocht er iets zijn... Een kind moet ineens plassen ofzo, dat jij daarbij kunt helpen. Voor de rest regel ik een leuk avontuur van een uur, lekker buiten, iets speels, volop improvistaie theater en dat kan vanuit een personage die ik al heb of jij kiest een nieuw personage. Een theaterworkshop is ook een uurtje en kan uitgebreid worden tot 1,5 a 2 uur. Beetje afhankelijk van hoeveel kinderen eraan mee doen.

Voor €60 euro neem ik 8 kinderen (en 1 begeleider) een uur lang mee op avontuur door de buurt. Dit is de theatervoorstellingsvorm en er kunnen meer kinderen mee op avontuur. Vraag dan even naar de prijs.
Voor €60 euro geef ik 8 kinderen een theaterworkshop van een uur bij jullie buiten. Dit is uit te breiden naar 1,5 of 2 uur en ook hier kunnen meer kinderen aan mee doen. Vraag dan even naar de prijs.

Stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl en geef dan even aan voor hoeveel kinderen je iets leuks wilt en welke vorm je aanspreekt.
Willen jullie mij helpen om mijn agenda weer lekker te vullen? Ik hoop het!

Ga terug