Agenda

Vrijdag 28 december: Eigenwijze theatervoorstelling Thema: Feest!
Yes, het is tijd voor een feestje! Deze keer is het een eigenwijs feest. Een feest op een echt podium, met gordijnen en theaterlichten. Dit is een theatervoorstelling die ter plekke zal ontstaan aan de hand van jullie suggesties. Tijdens de voorstelling worden kinderen uitgenodigd om mee te spelen in verhalen en het hoeft natuurlijk lekker niet. Mandy gaat in ieder geval spelend beginnen en zich bezig houden met het plannen van een feest. Hoe dit feest eruit gaat zien... Hmmm... Dat weten we pas aan het eind van de voorstelling! Kom je ook mee feesten of geniet je lekker van een afstandje op je stoel?

Waar: Ontmoetingscentrum de Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 10.30 uur tot 11.30 uur (10.10 uur gaat de zaal open)
Kosten: €6 euro per persoon
Aanmelden kan via deze link: https://laposta.nl/f/sshhrdfykcpr of stuur mij een mailtje

 

2019

Zondag 27 januari: Weerwolven gesignaleerd!
In Alkmaar en omgeving worden s`nachts weer weerwolven gespot. Voordat er slachtoffers vallen lijkt het de burgemeester slim om bij elkaar te komen en een plan te maken hoe we deze weerwolven weg kunnen jagen. Bij deze ben jij uitgenodigd om hierbij te zijn! Laten we verbinden, want samen staan we sterk!

Het spel Weerwolven van Wakkerdam is een bekend spel en geschikt voor jong, belegen en oud. Je bent welkom als je het spel kent en ook als het spel nieuw is. Mandy zal de bijeenkomst beginnen met de uitleg van het spel en daarna kunnen we het spel gaan spelen. De foto die rond gaat van Mandy als weerwolf is puur als promotie. Deze middag zullen we als onszelf binnen komen en tijdens het spel krijg je een rol die op een kaartje staat. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat het spel te spannend is!

Waar: Ontmoetingscentrum de Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 14.30 uur tot 16.00 uur
Kosten: €5 euro per persoon
Laat Mandy weten dat je komt door een mailtje te sturen naar: info @ eigenwijze072.nl (laat de spaties voor en na de @ weg. Het staat er zo om spam mails te voorkomen

 

Woensdag 20 februari: Prinsessen dingen doen met een prinses
Prinses Mandy komt speciaal naar de Rietschoot om daar in de balzaal met jongens en meiden prinsessen dingen te doen. Na aanmelding krijgen de kids een persoonlijke brief thuis waarin zij worden uitgenodigd om naar de balzaal te komen in kleding waarin zij zich prinses voelen. Het kan een prinses in een jurk en met een kroontje zijn. Misschien heb jij wel een stoere prinses thuis die in een spijkerbroek zich een prinses voelt, alles is mogelijk. Prinses Mandy speelt in op de groep die zij voor zich heeft. Wat de kinderen dus precies gaan doen staat niet helemaal vast. Wat wel duidelijk is, is dat Prinses Mandy iets gaat vertellen over de avonturen die zij meemaakt en de kids meeneemt in de prinsessenwereld!

Waar: Ontmoetingscentrum de Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk
Tijd: 14.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: €7,50 euro per persoon
Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: info @ eigenwijze072.nl (laat de spaties voor en na de @ weg. Het staat er zo om spam mails te voorkomen) Zet in je mail de naam van je zoon of dochter en geef mij je adres, zodat ik de brief kan versturen.

 

Vrijdag 10, 17 en 24 mei, (31 mei studiedag) 7, 14, 21 en 28 juni, 5 juli: Theatercursus voor kinderen (Willibrordschool)
In deze cursus gaan de kinderen aan de slag met de basis van improvisatie theater. We gaan op ontdekkingstocht op verschillende locaties, spelen verschillende typetjes en leren om emoties die we van binnen voelen op het podium te gebruiken. De cursus bestaat uit 8 lessen en duurt per keer een uurtje. Het doel is vooral genieten van het spelen van scenes. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en juist ook degene die het een beetje spannend vindt.

Waar: Willibrordschool, Boekestein  47 in Heiloo
Tijd: 14.30 uur tot 15.45 uur
Kosten: €60 euro per kind
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@eigenwijze072.nl